/
Inel cu safir si diamante IC004

Inel cu safir si diamante IC004

SKU IC004 Categories , Tag

Dacă sunteți în căutarea cadoului perfect sau pentru a vă extinde propria colecție de bijuterii, atunci nu căutați mai departe decât colecția noastră de bijuterii cu diamante si pietre pretioase. Această colecție unică include cercei, coliere,brățări ,verighete si ibnele de logodna , precum și piesele noastre frumoase de bijuterii cu perle și diamante. Toate bijuteriile noastre cu diamante sunt realizate cu pricepere din atelierul nostru din București, conform cerințelor dumneavoastră exacte. Disponibil în metalul ales, puteți selecta calitatea diamantelor sau pietrelor pe care le-am fixat în bijuteriile dvs. pentru a vă asigura că toate buzunarele și gusturile sunt satisfăcute. Răsfoiți astăzi colecția noastră de bijuterii .

Safirul este un mineral albastru și la fel ca rubinul, este al doilea după diamante în duritate. Nu este de mirare că safirele și diamantele sunt adesea folosite împreună în bijuterii. Ele și au fost o alegere des întâlnită de-a lungul timpului la inelele de logodnă. Probabil cel mai faimos Inel cu Safir şi cu Diamante este inelul de logodnă primit de Kate Middleton de la Prinţul William.

Inel superb cu un safir central de 8×6 mm (1,92ct), cu 28 diamante de 1,5 mm (0,42ct)tintuite pe  sina inelului avand  un gramaj de aprox 6 gr.

La cererea clientului  se poate executa cu diverse pietre.

In certificatul de garantie se va gasi gramajul , caratajul aurului cat si toate datele cu privire lapiatra/pietrele cu care este echipata bijuteria.

Pentru detalii va rugam sa ne contactati telefonic sau pe email.

Alege metalul

14kt, 18kt

Alege culoare metal

Alb, Galben, Roz

Alege piatra

Safir

Alege greutatea diamante secundare

0,42ct

Alege marime inel

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

Produse relevante

Size Guidelines

Shopping Cart0

No products in the cart.