fbpx

Cum aflăm mărimea inelului

Există câteva metode diferite pe care le puteți folosi pentru a afla dimensiunea perfectă a inelului. Dacă dețineți deja un inel la dimensiunea corectă, îl puteți măsura fizic sau îl puteți compara cu ghidul nostru imprimabil de mărime a inelului. Dacă nu, puteți măsura degetul pentru a vă determina dimensiunea. Descoperiți mai jos cum să vă măsurați dimensiunea inelului.

Metoda 1: Măsurați un inel

 1. Găsiți un inel care să se potrivească confortabil pe degetul pe care intenționați să îl purtați. 

 2. Măsurați diametrul interior al inelului, folosind o riglă sau o bandă de măsurare. Pentru a face acest lucru, asigurați-vă că utilizați o riglă cu măsurători în milimetri (mm), apoi plasați inelul deasupra riglei și măsurați interiorul cercului – cu alte cuvinte, partea care este în contact cu degetul.

 3. Utilizați tabelul nostru cu mărimile inelului pentru a vă converti măsurarea diametrului în dimensiunea corectă a inelului.

Cum afli mărimea inelului

Metoda 2: Măsurați-vă degetul

 1. Tăiați o bucată de sfoară sau hârtie la o lungime de aproximativ 10 centimetri (cm).
 2. Înfășurați hârtia sau sfoara în jurul degetului în punctul în care ar trebui să stea inelul. Trageți astfel încât sfoara să se potrivească confortabil în jurul degetului – nu prea strâns și nici prea slăbit.
 3. Folosiți un pix pentru a marca punctul în care capătul sfoară sau hârtie se suprapune.
 4. Așezați sfoara sau hârtia pe o riglă sau o bandă de măsurare și măsurați lungimea (mm) de la capăt la punctul pe care l-ați marcat cu pixul.
 5. Această măsurătoare vă va oferi circumferința degetului. Folosiți-l pentru a găsi mărimea dvs. folosind Tabelul nostru cu mărimi inel de mai jos.

Sfaturile noastre

 1. Verificați întotdeauna de două ori măsurătorile pentru acuratețe.
 2. Mărimea degetelor poate varia ușor în timpul zilei, în timp și în funcție de temperatură. Dacă vă măsurați degetul real, faceți acest lucru după-amiaza, când mâinile sunt calde pentru cele mai bune rezultate. Daca te incadrezi intre doua marimi de inel, alege marimea mai mare (sau jumatate) pentru a asigura o potrivire confortabila.
 3. Asigurați-vă că măsurați exact degetul pe care intenționați să vă purtați inelul (sau un inel pe care îl purtați pe același deget). Mărimea inelului va varia între degete, precum și între mâini.

 4. Dacă nu sunteți sigur de mărimea corectă sau dacă faceți cumpărături pentru o piesă suplimentară specială, cum ar fi un inel de logodnă, vizitați echipele noastre în magazin pentru mărimea profesională a inelului.

Tabel cu mărimi inel

Cos de cumparaturi0

Nu aveti produse in cos

× Cum va putem ajuta?