fbpx

TERMENI SI CONDITII

1. Informatii administrator

Site-ul www.diamondstone.ro este administrat de catre SC ASTRORING SRL cu sediul in localitatea Bucuresti, str.Cpt.Gh.Preotescu nr.19,Camera 2,Parter, sector 4,Romania,inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J40/4623/2018,Cod Unic de Inregistrare 39138522,Tel.0722.724.915/0722.366.757

 
2. Acceptarea Termenilor si Conditiilor

Administratorul va ofera accesul in magazinul online si utilizarea acestuia, sub rezerva acceptarii de catre dumneavoastra a acestor termeni si conditii. Prin accesarea, utilizarea, obtinerea sau achizitionarea oricarui produs, continut, date, materiale, informatii sau servicii prin intermediul magazinului nostru online, dumneavoastra sunteti de acord sa respectati acesti Termeni si Conditii. Administratorul isi rezerva dreptul de a completa sau modifica orice informatie din magazinul virtual fara a anunta in prealabil utilizatorii site-ului.

 
3. Drepturi de autor

Vizitatorul/Cumparatorul intelege dreptul de proprietate intelectuala si nu va descarca/utiliza continutul magazinului online DiamondStone, imagini, descrieri, elemente grafice, fara acordul scris al administratorului intrucat reprezinta proprietatea administratorului, fiind aparat de legea dreptului de autor si de legile referitoare la proprietatea intelectuala si industriala.

 
4. Contractul la distanta, valabilitate
 • Odata cu lansarea comenzii de pe magazinul online DiamondStone, cumparatorul accepta comunicarea prin e-mail sau telefon prin care administratorul isi deruleaza activitatea.
 • Prezentul contract la distanta intra in vigoare in momentul confirmarii comenzii de catre administrator. Confirmarea se efectueaza verbal (telefonic) sau electronic (e-mail).
 • Termenii si Conditiile magazinului online DiamondStone stau la baza contractului astfel perfectat.
 • Administratorul nu considera sub nici o forma o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract.
 • Cumparatorul devine proprietarul produsului dupa confirmarea platii, in cazul platii prin card respectiv dupa efectuarea platii si semnarea documentelor de transport in cazul livrarii prin curier cu plata ramburs.
5. Preturi, modalitate de plata, facturare
 • Preturile sunt afisate pe pagina dedicata fiecarui produs, contin TVA si nu includ cheltuielile de livrare decat daca este specificat in mod expres acest aspect sau se ofera ca si bonus pentru comenzile mari. In cazul in care pretul nu este afisat, veti avea posibilitatea de a cere o oferta iar un operator va va comunica pretul in cel mai scurt timp posibil.
 • Pretul produsului comandat este cel afisat la data plasarii comenzii.
 • Pretul imprimat pe factura este acelasi cu cel transmis de operatori in momentul confirmarii comenzii.
 • Pretul produselor din magazinul online DiamondStone poate fi diferit de cel din magazinele fizice.
 • Modalitatile de plata sunt disponibile pe pagina de lansare a comenzii.
 • Pe baza informatiilor detinute de DiamondStone si a celor furnizate de cumparator va fi emisa o factura pentru bunurile livrate. Totodata, coletul va fi insotit de documentatia prevazuta de lege pentru produsul /produsele comandat(e), dupa caz: certificat/declaratie de conformitate, certificat de garantie, instructiuni de utilizare, etc.
6. Stocuri

Produsele sunt disponibile in stoc. Cu toate acestea, administratorul nu poate garanta disponibilitatea produselor postate. Clientii sunt informati corect, conform termenilor si conditiilor, de disponibilitatea produselor comandate inainte de confirmarea livrarii. Rareori, pot aparea erori de comunicare in acest sens.

 
7. Garantii

SC. ASTRORING SRL. garanteaza ca produsele livrate sunt originale,noi si însotite de factura fiscala, chitanta ( eliberata de administrator sau firma de curierat),certificat de garantie.

Declaram pe proprie raspundere conform prevederilor art. 5 din HG nr.1022/2002 privind regimul produselor care pot pune în pericol viata si sanatatea, securitatea muncii si protectia mediului ca produsele livrate nu pun în pericol viata, sanatatea, securitatea muncii, nu produc impact negativ asupra mediului si sunt în conformitate cu: Directivele CE 67/549/CEE si 1999/45/CE

Pentru orice reclamatie sau sesizare va rugam sa ne contactati la adresa de email contact@diamondstone.ro

 
8. Returul produselor

Aceste prevederi se completeaza cu legea 365/2002 privind comertul electronic republicata si modificata si cu OUG 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii.

Politica de retur

Conform OUG 34/2014 aveti dreptul de a va retrage din prezentul contract, fara a preciza motivele si fara a suporta penalitati în termen de 14 zile. Perioada de retragere expira dupa 14 zile începând de la ziua la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decât transportatorul, indicata de dumneavoastra, în posesia fizica a produselor.

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizând o declaratie neechivoca, de exemplu, o scrisoare trimisa prin e-mail la adresa retur@diamondstone.ro

Pentru a respecta termenul-limita de retragere este suficient sa trimiteti comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

Cos de cumparaturi0

Nu aveti produse in cos

× Cum va putem ajuta?