fbpx

LIVRARE SI RETUR

1. Termen de livrare

Comenzile sunt în general expediate în 5-10 zile de la confirmare. 

Pentru expedieri folosim serviciile Fan Curier cu optiuni de urmărire și livrare fără semnătură, asadar veti la curent in orice moment cu informatii privind coletul dumneavoastra.

 
2. Costuri livrare

DiamondStone nu percepe taxe de curierat, asadar livrarea este gratuita indiferent de valoarea comenzii dumneavoastra.

 
3. Retur Gratuit

Dacă nu sunteți mulțumit de bijuteria aleasă, puteți să o returnați. ATENTIE! Daca v-ati hotarat sa returnati bijuteria NU O PURTATI si initiati procedurile de retur în termen de maxim 14 zile.

 
4. Conditia produselor returnate

Produsele returnate trebuie să fie în aceeași stare în care au fost livrate, fără urme ale utilizării. Coletul în care veți returna produsul trebuie să conțină: produsul, factura și certificatul de garanție. Dacă produsul returnat nu este în aceeași stare în care a fost livrat, returul nu va fi acceptat.

 
5. Produse exceptate de la retur

Produsele care au fost facute pe comanda /modificate sau personalizate (gravate) la cererea clientului nu se vor putea returna.

 
6. Inlocuirea produsului sau rambursarea valorii produsului

In cazul puțin probabil în care nu sunteți mulțumit de bijuteria comandată sau cazul în care găsiți o imperfecțiune, nu ezitați să ne contactați la adresa de e-mail contact@diamondstone.ro , bijuteria urmând a fi verificată de unul dintre bijutierii noștri.

Dacă produsul livrat nu este conform specificațiilor din oferta noastră, puteți returna produsul pentru înlocuire sau rambursare. Dacă doriți înlocuirea cu un produs cu o valoare mai mare, veți plăti diferența, dacă produsul va avea o valoare mai mică, veți primi în cont diferența. Costurile pentru retur vor fi suportate de către Diamondstone.

Vom procesa rambursarea în termen de 2-14 zile de la primirea și verificarea bijuteriei.

Cos de cumparaturi0

Nu aveti produse in cos

× Cum va putem ajuta?