fbpx

Cum să vă curățați bijuteriile

Iată câteva sfaturi pentru a vă asigura că diamantul dumneavoastră rămâne în stare perfectă:
 • Nu purtați diamantul dacă faceți o muncă grea. Diamantele sunt extrem de durabile; cu toate acestea, o lovitură puternică de-a lungul bobului le poate ciobi.
 • Nu țineți diamantele amestecate într-o cutie. Amintiți-vă că diamantele pot zgâria alte diamante.
 • Evitați ca bijuteriile dvs. să intre în contact cu înălbitorul cu clor (utilizat adesea în treburile casnice). Deși acest lucru nu va dăuna diamantului în sine, înălbitorul poate decolora sau înrăutăți montarea.
 • Diamantele pot fi murdarite de uleiuri pentru piele, produse cosmetice, săpun și uleiuri de gătit sau grăsimi. Curățarea regulată o dată pe lună este cea mai bună modalitate de a le menține la maximum.
Există diferite moduri recomandate de curățare a diamantului, am subliniat câteva dintre acestea mai jos:
 
Curatenie profesionala

Aceasta este cea mai bună opțiune pentru a vă păstra diamantul cât se poate de curat. Vă recomandăm cel puțin o dată pe an să vă curățați și să verificați bijuteriile cu diamante de către profesioniști în bijuterii, pentru a vă asigura că nu există pietre slăbite sau orice uzură a montajului/ghearelor.

Solutie de bijuterii

Puteți folosi soluția de curățare lichidă pentru bijuterii, atâta timp cât urmați cu atenție instrucțiunile. Încercați să alegeți o marcă de încredere dacă este posibil și citiți recenziile pentru a vă asigura că este potrivită pentru tipul de bijuterii pe care doriți să le curățați.

Urmați aceste instrucțiuni pentru curățarea la domiciliu a bijuteriilor:
 1. Puneți inelul într-un castron cu apă fierbinte cu o cantitate mică de lichid de vase.
 2. Lăsați inelul la inmuiat timp de aproximativ 20 de minute.
 3. Folosește o periuță de dinți cu perii moi  și periaza – aceasta va îndepărta orice particule de murdărie.
 4. Clătiți și periați cu apă curată pentru a îndepărta orice spumă și reziduri de săpun.

Redă strălucirea și strălucirea bijuteriilor tale cu serviciul nostru expert de curățare și lustruire a inelelor. Activitățile de zi cu zi, cum ar fi treburile casnice și grădinăritul, vă pot afecta inelele și brățările. În special, bijuteriile care conțin pietre pot necesita curățare, deoarece murdăria se prinde în jurul pietrei și este dificil de îndepărtat. Bijuteriile pot fi zgâriate și zgâriate de la uzura de zi cu zi, dar pot fi ușor șlefuite la o strălucire netedă.

Îngrijirea adecvată va însemna că bijuteriile tale pot arăta bine pentru toată viața. Puteți fi sigur că vă vom respecta bijuteriile și vom avea grijă de ele în timp ce le vom oferi o nouă viață. Procesele noastre de curățare, șlefuire și lustruire sunt complet sigure pentru bijuteriile dumneavoastră prețuite.

Dacă aveți un inel din aur alb de replatat sau curățat, încercați serviciul nostru de placare cu rodiu.

Serviciul de curățare a bijuteriilor include:

 • Curățare cu ultrasunete – pentru a îndepărta murdăria
 • Lustruire magnetică – curățare intensivă în spatele metalelor și sub pietre.
 • Curățare cu abur – o curățare cu abur de înaltă precizie pentru a scoate strălucirea diamantelor și pietrelor prețioase.
 • Lustruire – lustruirea zgârieturilor de suprafață

Cos de cumparaturi0

Nu aveti produse in cos

× Cum va putem ajuta?