DIAMANTUL MEU ESTE CERTIFICAT?

  Raport fizic sau cod QR?

Incepând cu 1 ianuarie 2023, GIA va muta diamante nou certificat pe platforma lor digitală de dosare.

 

În loc de un raport fizic, diamantele clasificate vor fi furnizate cu un cod QR. 

Rapoartele digitale pot fi accesate prin scanarea codului QR sau prin introducerea numarului de analizare in   verificarea online a raportului GIA. 

 

This mișcare digitală va face industria diamantelor și mai sustenabilă, precum și va elimina riscul pierderii certificatelor.

Dacă mai suntonați, de exemplu, un inel eternity cu multe pietre în care fiecare piatră este mică, nu veți primi un certificat GIA. Acesta este standard în întreaga industrie, deoarece aceste dimensiuni nu sunt niciodată certificate individual. 

IMPORTANTA CERTIFICARII

Este important atunci când cumpărați un diamant ca acesta să fie certificat de un consiliu de certificare independent, care va fi testat, calificat și certificat diamantul dvs. prin procesele lor de examinare de specialitate.

 

Raportul dumneavoastră, de certificare este o dovadă recunoscută celor 4 C ale diamantului dvs.: tăietură, claritate, culoare și greutate în carate, precum și lucruri precum măsurători și informații despre inscripție.

 

Un certificat de diamant înseamnă că toate elementele diamantului pe care l-ați solicitat au fost examinate și testate riguros printr-un examen imparțial și profesional pentru a autentifica atributele diamantului.

Cos de cumparaturi0

Nu aveti produse in cos

× Cum va putem ajuta?