fbpx

Reparatii bijuterii

Curatare bijuterii

Redă strălucirea și strălucirea bijuteriilor tale cu serviciul nostru expert de curățare și lustruire a inelelor.

Activitățile de zi cu zi, cum ar fi treburile casnice și grădinăritul, vă pot afecta inelele și brățările. În special, bijuteriile care conțin pietre pot necesita curățare, deoarece murdăria se prinde în jurul pietrei și este dificil de îndepărtat. Bijuteriile pot fi zgâriate și zgâriate de la uzura de zi cu zi, dar pot fi ușor șlefuite la o strălucire netedă.

Îngrijirea adecvată va însemna că bijuteriile tale pot arăta bine pentru toată viața. Puteți fi sigur că vă vom respecta bijuteriile și vom avea grijă de ele în timp ce le vom oferi o nouă viață. Procesele noastre de curățare, șlefuire și lustruire sunt complet sigure pentru bijuteriile dumneavoastră prețuite. 

Serviciul de curățare a bijuteriilor include:

  • Curățare cu ultrasunete – pentru a îndepărta murdăria
  • Lustruire magnetică – curățare intensivă în spatele lucrărilor metalice și sub pietre.
  • Curățare cu abur – o curățare cu abur de înaltă precizie pentru a scoate strălucirea diamantelor și pietrelor prețioase.
  • Lustruire – lustruirea zgârieturilor de suprafață
Redimensionarea inelului sau a verighetei

Redimensionarea inelului sau verighetei este un proces prin care dimensiunea inelului este ajustată pentru a se potrivi mai bine degetului purtătorului. Aceasta poate fi necesară atunci când inelul este prea strâns și cauzează disconfort sau este prea larg și există riscul de a cădea de pe deget.

Redimensionarea inelului sau verighetei poate fi realizată prin înlocuirea sau eliminarea unei părți din bandă sau prin adăugarea de material suplimentar. În general, inelele pot fi redimensionate cu o jumătate sau o întreagă dimensiune mai mică sau mai mare.

Este important să apelați la un bijutier profesionist și experimentat pentru a redimensiona inelul sau verigheta. Aceasta va asigura că inelul este ajustat corespunzător și nu va fi deteriorat în timpul procesului.

De asemenea, este important să luați în considerare faptul că anumite inele, cum ar fi cele cu pietre prețioase, pot fi mai dificil de redimensionat și ar putea necesita mai mult timp sau efort pentru a fi ajustate corespunzător.

Înainte de a duce inelul sau verigheta la un bijutier pentru redimensionare, este recomandat să discutați cu ei despre procesul și costul estimat. De asemenea, trebuie să fie luate în considerare și garanțiile și politica de returnare a bijutierului pentru orice eventualitate.

Restaurare bijuterii

În timp ce modelele de bijuterii pot reface aproape orice stil de la zero, unele moșteniri antice și prețioase sunt atât de sentimentale încât ați putea lua în considerare restabilirea completă a acestora la starea lor originală. 

Restaurarea bijuteriilor este destinată articolelor care necesită mai mult decât reparațiile de rutină. 

Această sarcină provocatoare și plină de satisfacții este realizată în interior de unul dintre artizanii noștri de bijutieri.

Una dintre cele mai pline de satisfacții pentru un maestru bijutier este executarea unei reparații dificile de bijuterii antice sau restaurarea de bijuterii pe piese de epocă de epocă. 

Artizanii noștri talentați rămân studenți ai meșterilor din lumea veche care au creat bijuteriile de elită în vremurile trecute. 

Suntem încântați de provocarea care vine cu restaurarea unei piese din perioadele georgiană, victoriană, Art Nouveau, Edwardian, Art Deco.

Montare diamante si pietre pretioase

Ne mândrim cu serviciul nostru de montare  a pietrelor pentru a asigura o reparație de înaltă calitate a bijuteriilor. Înțelegem marea valoare sentimentală a verighetelor , în special a inelelor de  logodnă, și avem întotdeauna cea mai mare grijă cu toate bijuteriile pe care le reparăm.

Cel mai frecvent motiv pentru căderea unei pietre este deteriorarea sau uzura zilnică a ghearelor care țin piatra în fixarea inelului. Inspectăm setarea inelului și ghearele pentru a oferi o imagine de ansamblu asupra lucrărilor care vor fi necesare pentru a înlocui piatra și a o menține ferm pe loc.

Oferim servicii de gravură

Inelele gravate sunt o modalitate specială de a arăta dragostea, de a celebra prieteniile, de a simboliza angajamentele și multe altele. Inelele cat si verighetele pot fi personalizate pentru a fi purtate ca inele de logodnă sau verighete moderne.


Marcați ocazia dvs. specială cu un mesaj personalizat. De obicei gravăm inele, în special verighete, pandantive de colier și brățări pentru o notă personală minunată. Există diferite stiluri din care puteți alege.

Placare cu rodiu si aur
Este un pic dificil până când îți dai seama că aurul alb derivă din aurul pur galben.
Aurul alb este creat prin alierea aurului pur de 24k care este galben cu alte aliaje, asa ca aurul alb are o usoara tenta de galben si pentru asta se face o placare cu rodiu(optional).
 
Dacă aveți bijuterii din aur alb care își pierd luciul, poate doriți să luați în considerare aducerea la locația noastră pentru o placare profesionala.
Diamondstone oferă cele mai bune materiale pentru o placare cu rodiu alb si negru cat si aur galben, roz de durata și o manoperă impecabilă.

Cos de cumparaturi0

Nu aveti produse in cos

× Cum va putem ajuta?