/
Inel de Logodna Anturaj din Aur Alb cu Diamante IL201

Inel de Logodna Anturaj din Aur Alb cu Diamante IL201

SKU IL201 Category

Eleganța Aurului Alb: Un Simbol al Pasiunii

Descoperă eleganța supremă cu inelul de logodnă anturaj din aur alb cu diamante. Realizat din aur alb de 14 carate, acest inel emană rafinament și stil atemporal. Aurul alb este apreciat pentru strălucirea sa sofisticată și capacitatea de a sublinia frumusețea naturală a diamantelor. Designul clasic și elegant face din acest inel alegerea perfectă pentru un moment unic, simbolizând iubirea pură și angajamentul etern.

Strălucirea Diamantelor: O Promisiune de Veșnicie

Inelul de logodnă anturaj este înfrumusețat cu diamante de înaltă calitate, care aduc o strălucire orbitoare și o eleganță desăvârșită. Diamantul central, înconjurat de un halo de diamante mai mici, creează un efect de strălucire și splendoare, captând lumina din orice unghi. Această montură sofisticată nu doar că intensifică frumusețea diamantului principal, dar și simbolizează promisiunea unui viitor luminos și plin de dragoste. Este bijuteria perfectă pentru a marca începutul unei noi călătorii în doi.

Un Inel de Logodnă cu Semnificație Profundă

Fiecare detaliu al inelului de logodnă anturaj din aur alb cu diamante este atent realizat pentru a crea o piesă de bijuterie cu semnificație profundă. Acest inel nu este doar un simbol al angajamentului, ci și al amintirilor prețioase și al momentelor speciale împărtășite. Este cadoul perfect pentru a cere mâna persoanei iubite, reflectând frumusețea relației voastre și oferind un simbol tangibil al iubirii voastre eterne. Cu acest inel, fiecare cerere în căsătorie devine un moment memorabil și de neuitat.

Inelul este executat din aur cu un diamant central de 0,10ct cu 52 diamante secundare de 1mm cu un total de 0,26ct.
Gramajul diferă în funcţie de măsura inelului şi de alte variabile tehnologice.
Greutatea exactă se va regăsi în certificatul de calitate şi garanție. Toate pietrele folosite sunt naturale.
Modelul poate fi executat si in aur de 18k intr-o varietate de combinatii si culori.
Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati telefonic sau prin email.

Alege metalul

14kt, 18kt

Alege culoare metal

Alb, Galben, Roz

Alege greutate diamant central

Alege greutatea diamante secundare

0,26ct

Alege culoarea /claritate diamant

G+/VS+

Alege marime inel

46(14,6 mm diametru interior), 47(15,0 mm diametru interior), 48(15,3mm diametru interior), 49(15,6mm diametru interior), 50(15,9mm diametru interior), 51(16,2mm diametru interior), 52(16,6mm diametru interior), 53(16,9mm diametru interior), 54(17,2mm diametru interior), 55(17,5mm diametru interior), 56(17,8mm diametru interior), 58(18,5mm diametru interior), 59(18,8mm diametru interior), 60(19,1mm diametru interior), 61(19,4mm diametru interior), 62(19,7mm diametru interior), 63(20,1mm diametru interior), 64(20,4mm diametru interior), 65(20,7mm diametru interior)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

Produse relevante

Size Guidelines

Cos de cumparaturi0

Nu aveti produse in cos

× Cum va putem ajuta?