fbpx
/
Inel de logodna din Aur cu Diamant Rotund IL200

Inel de logodna din Aur cu Diamant Rotund IL200

SKU IL200 Category

Alegerea unui inel de logodnă din aur cu diamant de 0,25 carate vine cu numeroase avantaje, fiecare contribuind la crearea unei piese de bijuterie ce îmbină eleganța, calitatea și valoarea sentimentală. Iată câteva motive pentru care această alegere poate fi perfectă pentru tine și partenerul tău:

1. Eleganță și Simplitate

Un inel cu un diamant de 0,25 carate este elegant și sofisticat, fără a fi prea ostentativ. Dimensiunea diamantului este suficient de mare pentru a atrage privirile și a străluci frumos, dar rămâne delicat și subtil, potrivit pentru cineva care preferă bijuterii rafinate și discrete.

2. Accesibilitate

Diamantele de 0,25 carate sunt mai accesibile din punct de vedere financiar comparativ cu diamantele mai mari. Aceasta permite investiția într-un inel de înaltă calitate fără a depăși bugetul, lăsând posibilitatea de a adăuga detalii personalizate sau de a opta pentru un aur de calitate superioară.

3. Versatilitate în Design

Un diamant de această dimensiune este extrem de versatil și se potrivește bine cu diverse stiluri de monturi și designuri. Fie că optezi pentru un design solitaire clasic, un halo sofisticat sau un design vintage, diamantul de 0,25 carate va arăta minunat.

4. Simbolism Profund

Diamantul, chiar dacă este mic, este simbolul iubirii și angajamentului etern. Dimensiunea de 0,25 carate poate fi interpretată ca un început simbolic, cu promisiunea creșterii și evoluției în timp, așa cum și relația voastră va crește și va înflori.

5. Practic și Confortabil

Datorită dimensiunii sale mai mici, un diamant de 0,25 carate este mai practic și mai confortabil pentru purtarea zilnică. Este mai puțin susceptibil de a se agăța sau de a se lovi, menținându-și astfel frumusețea pentru o perioadă mai lungă de timp.

6. Atenție la Detalii

Având un diamant de 0,25 carate, poți acorda mai multă atenție detaliilor inelului, cum ar fi montura, finisajul și eventualele gravuri personalizate. Astfel, vei obține un inel unic, personalizat și deosebit.

7. Durabilitate și Valoare

Aurul este un material durabil și valoros, la fel ca și diamantul. Aceasta asigură că inelul va rezista în timp, păstrându-și frumusețea și valoarea de-a lungul anilor. Este o investiție nu doar în bijuterie, ci și în amintiri și momente prețioase.

8. Adaptabilitate la Alte Bijuterii

Datorită dimensiunii sale moderate, un inel cu diamant de 0,25 carate se va asorta ușor cu alte bijuterii. Fie că este purtat alături de o verighetă sau alte inele, acesta se va integra perfect, fără a domina sau a părea nearmonios.

Concluzie:

Alegerea unui inel de logodnă din aur cu diamant de 0,25 carate este o decizie înțeleaptă pentru cei care apreciază eleganța discretă, calitatea și semnificația profundă. Este un simbol perfect al iubirii voastre, ce va străluci pe degetul persoanei dragi, amintindu-i mereu de angajamentul vostru și de momentele speciale trăite împreună

Inel de logodna realizat din aur cu un gramaj de 3.0 gr. avand  un diamant central de 4mm – 0,25ct. si 10 diamante rotunde de 1mm (0.05ct)

In certificatul de garantie se va gasi gramajul bijuteriei, caratajul aurului si toate datele cu privire la caracteristicile diamantului/diamantelor care decoreaza bijuteria.
Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati telefonic sau pe email.

Alege metalul

14kt, 18kt

Alege culoare metal

Alb, Galben, Roz

Alege greutate diamant central

Alege greutatea diamante secundare

0.05ct.

Alege culoarea /claritate diamant

G+/VS+

Alege marime inel

46(14,6 mm diametru interior), 47(15,0 mm diametru interior), 48(15,3mm diametru interior), 49(15,6mm diametru interior), 50(15,9mm diametru interior), 51(16,2mm diametru interior), 52(16,6mm diametru interior), 53(16,9mm diametru interior), 54(17,2mm diametru interior), 55(17,5mm diametru interior), 56(17,8mm diametru interior), 58(18,5mm diametru interior), 59(18,8mm diametru interior), 60(19,1mm diametru interior), 61(19,4mm diametru interior), 62(19,7mm diametru interior), 63(20,1mm diametru interior), 64(20,4mm diametru interior), 65(20,7mm diametru interior)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

Produse relevante

Size Guidelines

Cos de cumparaturi0

Nu aveti produse in cos

× Cum va putem ajuta?