/
Inel Floare din Aur cu Citrin ILS015

Inel Floare din Aur cu Citrin ILS015

SKU ILS015 Categories ,

Culoarea și aspectul său viu, este ușor de înțeles de ce un citrin este cea mai populară piatră prețioasă portocalie de pe piață. Colecția noastră de inele cu citrin și diamante a fost făcută pentru a prezenta căldura uimitoare a acestei pietre de toamnă. Disponibilă într-o varietate de forme, această piatră prețioasă minunată oferă un contrast strălucitor atunci când este asociată cu diamante, așa că am conceput o gamă de inele pentru a ajuta la evidențierea acestei perechi perfecte. Acest cuarț galben auriu își capătă culoarea din prezența fierului în mineralul care își transformă nuanța perfectă.

Acest  superb inel custom floare ,realizat din aur de 14ct. avand montat in centru  un citrin taiat unicat de 10ct, anturat de 40 diamante de 1.0mm iar in plus  pe sina 4×1,3mm si 2×1,5mm

Greutatea inelului este de 8,68gr cu aur de 14 kt.

Fiecare bijuterie este realizată în întregime manual și/sau finisată manual și, prin urmare, pot exista mici diferențe între piese. Acest lucru le oferă unicitate.

Bijuteriile sunt insotite de o cutie de inel si un certificat de autenticitate care atestă calitatea materialului și că a fost lucrat în atelierul nostru.

Alege metalul

14kt, 18kt

Alege culoare metal

Alb, Galben, Roz

Alege piatra

Citrin

Alege marime inel

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

Produse relevante

Size Guidelines

Shopping Cart0

No products in the cart.