fbpx
/
Pandantiv din aur Steaua lui David cu Diamante 0,68ct PD049

Pandantiv din aur Steaua lui David cu Diamante 0,68ct PD049

Pandantivul nostru din aur cu Steaua lui David și diamante este o bijuterie excepțională, captivantă prin eleganța sa atemporală și simbolismul profund. Realizat cu măiestrie din aur de înaltă calitate, acest pandantiv emană lux și rafinament.

Simbolul Stelei lui David, gravat cu atenție și precizie, strălucește în centrul bijuteriei, aducând un omagiu tradiției și identității culturale.

Diamantele strălucitoare, înglobate cu grijă în designul subtil al pandantivului, adaugă o notă subtilă de strălucire și eleganță.

Fiecare piatră prețioasă este aleasă cu atenție pentru a complementa forma și designul stelei, creând astfel un ansamblu armonios și strălucitor. Această bijuterie reprezintă nu doar o declarație de stil, ci și o manifestare a valorilor personale și a moștenirii culturale.

Designul său subtil și conturat cu atenție evidențiază contururile grațioase ale stelei, conferind un aer de eleganță și sobrietate. Pandantivul este un omagiu adus istoriei și culturii, iar aurul său strălucitor adaugă o notă de lux și distincție

Indiferent dacă alegi să porți acest pandantiv într-o ocazie specială sau ca parte a zilnicului tău, el va atrage cu siguranță priviri admirative și va deveni o amintire prețioasă.

Încheind cu o eleganță discretă și strălucirea diafană a diamantelor, acest pandantiv din aur cu Steaua lui David devine nu doar o bijuterie, ci o poveste personală, un simbol al identității și o expresie a frumuseții atemporale.

Pandantiv Steaua lui David realizata din aur cu o dimensiune de 24x32mm si o greutate de aprox.5,1gr-14k si 6,1-18k

Pandantivul are montate 42 diamante de 1,5mm si 6 de 1,25mm totalizand 0,68ct

Lantul nu este inclus in pret.

Modelul poate fi executat si in aur de 18k intr-o gama variata de combinatii si culori.

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati prin telefon sau email

Alege metalul

14kt, 18kt

Alege culoare metal

Alb, Galben, Roz

Alege greutatea diamante secundare

0,68ct

Alege culoarea /claritate diamant

G+/VS+

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

Produse relevante

Size Guidelines

Cos de cumparaturi0

Nu aveti produse in cos

× Cum va putem ajuta?