/
Cruciulita Aur Infinity Cross  PD056

Cruciulita Aur Infinity Cross  PD056

Cruciulița Infinity Cross este o bijuterie prețioasă și rafinată, care emană eleganță și rafinament într-un mod subtil, dar impresionant. Confecționată din aur pur și împodobită cu pietre prețioase atent selectate, această cruciuliță este o operă de artă în sine. Forma sa delicată și detaliile fine transmit un aer de noblețe și distincție. Este o bijuterie ce atrage privirile și încântă simțurile, reprezentând în același timp atât eleganța clasică, cât și rafinamentul contemporan. Pentru purtător, această cruciuliță devine nu doar o bijuterie, ci și o expresie a personalității și a stilului său unic.

Dimensiunile Cruciuliței  sunt de 30×20 mm, iar greutatea sa este de aproximativ 4,4 grame în aur de 14 karate. Aceste specificații tehnice evidențiază atenția la detalii și calitatea materialelor folosite în confecționarea acestei bijuterii deosebite.

Gramajul diferă în funcţie de măsura inelului şi de alte variabile tehnologice. Greutatea exactă se va regăsi în certificatul de calitate şi garanție. Toate pietrele folosite sunt naturale iar nuanţele pietrelor colorate pot varia .

Alege culoare metal

Alb, Galben, Roz

Alege metalul

14kt, 18kt

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

Size Guidelines

Shopping Cart0

No products in the cart.