/
Cruciulita Aur Infinity Cross  PD056

Cruciulita Aur Infinity Cross  PD056

Cruciulița Infinity Cross este o bijuterie prețioasă și rafinată, care emană eleganță și rafinament într-un mod subtil, dar impresionant. Confecționată din aur pur și împodobită cu pietre prețioase atent selectate, această cruciuliță este operă de artă în sine. Forma sa delicată și detaliile fine transmit un aer de noblețe și distincție. Este o bijuterie ce atrage privirile și încântă simțurile, reprezentând în același timp atât eleganța clasică, cât și rafinamentul contemporan. Pentru purtător, această cruciuliță devine nu doar o bijuterie, ci și o expresie a personalității și a stilului său unic.

Dimensiunile Cruciuliței sunt de 30×20 mm, iar greutatea sa este de aproximativ 4,4 grame în aur de 14 karate. Aceste specificații tehnice evidențiază atenția la detalii și calitatea materialelor folosite în confecționarea acestor bijuterii deosebite.

Gramajul diferă în funcție de măsurare inelului și de alte variabile tehnologice. Greutatea exactă se va regăsi în certificatul de calitate și garanție. Toate pietrele folosite sunt naturale iar nuanțele pietrelor colorate pot varia .

Alege metalul

14kt, 18kt

Alege culoare metal

Alb, Galben, Roz

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

Produse relevante

Size Guidelines

Cos de cumparaturi0

Nu aveti produse in cos

× Cum va putem ajuta?