/
Inel Aur Coadă Delfin PD057

Inel Aur Coadă Delfin PD057

Descoperă misterul și norocul în inelul nostru Lucky Fish Tail, o bijuterie captivantă ce îmbină arta fină cu simbolismul subtil. Creat pentru a aduce un strop de noroc și eleganță în fiecare zi, acest inel inovator este modelat într-o coadă de pește stilizată, un simbol ancestral al prosperității și abundenței.

Realizat cu atenție la detalii, inelul Lucky Fish Tail este confecționat din aur nobil, evidențiind strălucirea și calitatea sa superioară. Linii fluide și contururi delicate subliniază unicitatea acestui design, transformând inelul într-o expresie a rafinamentului și individualității.

Indiferent dacă îl porți pentru a-ți completa ținutele de zi cu zi sau ca un talisman norocos în momentele speciale, inelul Lucky Fish Tail este mai mult decât o bijuterie – este o poveste purtată cu grație. Alege să aduci noroc și eleganță în viața ta cu acest inel distinctiv, care strălucește prin simbolism și frumusețe atemporale.

Gramajul diferă în funcţie de măsura inelului şi de alte variabile tehnologice avand aproximativ 8gr.

Greutatea exactă se va regăsi în certificatul de calitate şi garanție. Toate pietrele folosite sunt naturale iar nuanţele pietrelor colorate pot varia .

Alege metalul

14kt, 18kt

Alege culoare metal

Alb, Galben, Roz

Alege culoarea /claritate diamant

G+/VS+

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

Size Guidelines

Shopping Cart0

No products in the cart.