Istoria iubitei bratari tennis

Istoria iubitei bratari tenis

Brățara tenis este o bijuterie clasică care a devenit un element de bază în multe colecții pentru femei. Dar te-ai întrebat vreodată cum și-a luat numele acest accesoriu elegant? Răspunsul te poate surprinde. Istoria brățării de tenis este una fascinantă și totul a început cu un meci de tenis. La US Open din 1987, starul tenisului Chris Evert juca un meci când brățara ei cu diamante i-a căzut de pe încheietura mâinii. Ea le-a cerut oficialilor să întrerupă jocul până când a găsit brățara, ceea ce a dus la inventarea termenului „brățară de tenis”. Dar istoria acestei bijuterii emblematice merge mai departe de atât. Vino alături de mine în timp ce explorăm originile brățării de tenis și modul în care aceasta a evoluat în accesoriul modern pe care îl cunoaștem și îl iubim.

chris evert

Citeste mai mult

Originea brățărilor de tenis: accidentul lui Chris Evert

La US Open din 1987, superstarul tenisului Chris Evert juca un meci când brățara ei cu diamante i-a căzut de pe încheietura mâinii. Ea le-a cerut oficialilor să întrerupă jocul până când a găsit brățara, ceea ce a dus la inventarea termenului „brățară tenis”. Incidentul a generat multă atenție mass-media și, brusc, toată lumea și-a dorit să dețină o brățară  tenis.
Dar istoria brățării  tenis datează mult mai departe decât sfârșitul anilor ’80. Brățara originală  tenis a fost creată în anii 1920 și era cunoscută drept „brățară  eternity”. Era o bandă delicată de diamante care se înfășura în jurul încheieturii și simboliza dragostea eternă. Cu toate acestea, aceste versiuni timpurii ale brățării  tenis nu erau la fel de sigure ca modelele de astăzi și nu era neobișnuit ca pietrele să cadă.

 

Evoluția brățărilor de tenis: de la designul clasic la cel modern

De-a lungul anilor, brățara  tenis a evoluat într-un accesoriu mult mai sigur și mai elegant. Brățările  tenis de astăzi sunt de obicei realizate cu un singur rând de diamante sau pietre prețioase înserate într-o bandă continuă. Pietrele sunt țintite , asigurându-se că rămân pe loc chiar și în timpul celor mai intense activități.
Designul clasic al brățării  tenis a rămas popular de-a lungul deceniilor, dar au existat câteva variații notabile. De exemplu, unele brățări  tenis prezintă pietre prețioase colorate în loc de diamante, în timp ce altele au un design mai complicat, cu mai multe rânduri de pietre. În plus, brățările pot fi realizate cu diferite metale, cum ar fi aur, argint sau platină, pentru a se potrivi cu orice ținută.

Popularitatea brățărilor tenis: celebrități și jucători de tenis

Brățara  tenis a devenit favorită printre celebrități și jucătorii de tenis deopotrivă. Vedete precum Kate Middleton, Jennifer Aniston și Victoria Beckham au fost văzute purtând brățări tenis pe covorul roșu. Jucătoare de tenis precum Serena Williams și Maria Sharapova poartă, de asemenea, brățări tenis atât pe teren, cât și în afara terenului.
Brățările tenis sunt o alegere populară pentru ocazii speciale, cum ar fi nunți, gale și alte evenimente formale. Acestea adaugă o notă de eleganță și rafinament oricărei ținute, făcându-le accesoriul perfect pentru orice femeie conștientă de modă.

Brățări tenis și calitatea diamantelor

Când cumpărați o brățară  tenis, unul dintre cei mai importanți factori de luat în considerare este calitatea diamantelor. Cele patru C – greutate în carate, tăiere, claritate și culoare – sunt cruciale atunci când se determină valoarea și aspectul general al brățării.
Greutatea în carate se referă la dimensiunea diamantelor, în timp ce tăietura se referă la modul în care pietrele sunt modelate și lustruite. Claritatea se referă la numărul de incluziuni sau pete în diamante, iar culoarea se referă la lipsa de culoare a pietrelor. Atunci când cumpărați o brățară  tenis, este important să alegeți diamante cu o notă de înaltă calitate în fiecare dintre aceste zone pentru a vă asigura că brățara este atât frumoasă, cât și valoroasă.

Îngrijirea și întreținerea brățărilor de tenis: sfaturi pentru a menține aspectul nou

Pentru ca brățara ta tenis să arate cât mai bine, este esențial să ai grijă de ea. Evitați să îl purtați în timpul activităților care ar putea deteriora brățara sau ar putea slăbi pietrele, cum ar fi înotul sau practicarea sporturilor. În plus, este o idee bună să curățați și să inspectați profesional brățara o dată pe an pentru a vă asigura că pietrele sunt sigure și în stare bună.
Când depozitați brățara de tenis, păstrați-o într-o pungă moale sau într-o cutie de bijuterii pentru a o proteja  zgârieturi și alte daune. Evitați să-l depozitați împreună cu alte bijuterii sau într-un loc unde ar putea fi expus la căldură sau umezeală, ceea ce ar putea cauza deteriorarea metalului sau deteriorarea pietrelor.

Personalizarea brățării dvs. tenis: adăugarea de mesaje  personale

Brățările tenis pot fi personalizate într-o varietate de moduri pentru a le face unice și personale. De exemplu, ați putea avea un mesaj special gravat pe încuietoare sau adăugați un farmec care reprezintă o amintire sau o ocazie specială. În plus, poți alege o brățară  tenis cu pietre prețioase colorate care reprezintă piatra ta natală sau culoarea preferată.
O altă modalitate de a vă personaliza brățara  tenis este să o amestecați și să o asortați cu alte brățări sau brățări. Purtarea brățărilor  tenis cu alte brățări poate crea un aspect unic și elegant, care reflectă stilul tău personal.
vezi pret

Concluzie: Brățările tenis  piese de bijuterii 

Brățara  tenis a parcurs un drum lung de la originile sale ca „brățară de eternitate” până la accesoriul modern pe care îl cunoaștem și îl iubim. Fie că ești un jucător de tenis, o celebritate sau doar cineva care iubește bijuteriile elegante și versatile, brățara  tenis este o piesă atemporală care nu se va demoda niciodată.
Când cumpărați o brățară  tenis, asigurați-vă că luați în considerare calitatea diamantelor sau pietrelor prețioase, precum și opțiunile de design și personalizare. Cu îngrijire și întreținere corespunzătoare, brățara ta  tenis va rămâne o bijuterie prețuită pentru anii următori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cos de cumparaturi0

Nu aveti produse in cos

× Cum va putem ajuta?